medya takip
MTD
Ankara
DOLAR23.6526
EURO25.5468
ALTIN1495.0

Uluslararası öğrenciler Türk yemekleri yaptılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uluslararası öğrenciler Türk yemekleri yaptılar
Abone ol
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM)’nin uluslararası öğrencileriyle birlikte Türk yemekleri yaptılar.


Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) PADAM’da Türkçe hazırlık eğitimi gören uluslararası öğrenciler Türk Yemeği Yapma Atölyesine katıldı. PADAM ve PAÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile iş birliği içinde gerçekleşen atölye; uluslararası öğrencilere Türk yemekleriyle tanışma ve bu lezzetleri hazırlama fırsatı sundu. Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirilen atölyeye PADAM yönetimi, akademik-idari personel ve uluslararası öğrenciler katıldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen atölyede Türk yemeği pişiren uluslararası öğrenciler daha sonra pişirdikleri yemeklerin tadına baktılar. Doç. Dr. Feyza Tokat “PADAM’da biz uluslararası öğrencilerimize Türkçe öğretirken Türk kültürünü de tanıtıyor ve öğretiyoruz. Bu atölye ile uluslararası öğrencilerimizin Türk kültürünün önemli bir parçası olan zengin Türk mutfağını tanımalarını ve deneyimlemelerini istedik” dedi.

Uluslararası öğrenciler Türk yemekleri yaptılar

Uluslararası öğrenciler Türk yemekleri yaptılar


ABB atıl durumdaki tır dorsesini ’Gezici Afet Koordinasyon Merkezi’ne dönüştürdüÖnceki Haber

ABB atıl durumdaki tır dorsesini ’Gezici...

Narkotik polisinden suçlulara darbe: 44 gözaltıSonraki Haber

Narkotik polisinden suçlulara darbe: 44...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
turk sanayi